Mensajes del sistema


En esta página puedes...

RRecurso

SERVEI de mediació i transformació de conflictes per entitats del Tercer Sector

Recurso

Recurso publicado por: Avalon Iniciatives Per a Les Associacions

Creado en: 27/03/2012

Descripción del recurso

SERVEI de mediació i transformació de conflictes per entitats del Tercer Sector

Actualment el Tercer Sector viu un moment complicat. La situació de crisi ens està afecta especialment, i una de les seves conseqüències es la generació de tensions i conflictes dintre de les mateixes.

Per això, Avalon posa a disposició de les organitzacions del Tercer Sector un servei de mediació i transformació de conflictes per donar resposta i atendre els conflictes que es donen a l'interior de les entitats .

Aquest servei esta format per un grup de persones professionals formades en l'àmbit de la resolució i transformació de conflictes i especialistes en Tercer Sector, capaces d'acompanyar processos de transformació organitzacional i de mediar en conflictes interpersonals i grupals. Aquest equip fa us de diferents eines per tal d'acompanyar les organitzacions en els processos conflictuals.

Des d'Avalon us oferim l'oportunitat de reunir-nos i valorar les dimensions i característiques del conflicte i proposar-vos les eines que l'equip consideri més adients per treballar.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres www.avalon.cat.

" El conflicte com a fenòmen de creació humana, ubicat de forma natural en les relacions. Transforma els aconteixements, les relacions i també els propis creadors. És un element necessari en la construcció i reconstrucció humana de l'organització i de les relacions social " J.P. Lederach

Cómo conseguirlo

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres www.avalon.cat.

Mapa

Te inspiramos para que transformes tus ideas en acción